Update 14-09-2021


Beste leden,

Vanaf volgende week is het weer mogelijk om vaker te komen sporten! We mogen inmiddels alweer een tijdje binnen sporten en we hebben goed nieuws gekregen omtrent de maatregelen. Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 25 september zal de 1,5 meter maatregel vervallen en is het niet meer verplicht om afstand te houden. Alle fitnessapparatuur mag weer gebruikt worden en er is geen limiet meer voor de groepslessen, je kunt dus ook weer gezellig met meerdere mensen trainen!

Uiteraard heb je voor het sporten geen coronatoegangsbewijs nodig, het is ook nog steeds mogelijk om te genieten van een drankje of een hapje in de sportsbar zonder toegangsbewijs. Zorg ervoor dat je je sportactiviteiten reserveert via de reserveringslink, je kunt vanaf nu 7 sportactiviteiten vooruit plannen, zodat er altijd een plek is om te reserveren! Heb je klachten? Dan verwachten we natuurlijk nog steeds dat je thuis blijft.

Wat zijn we ontzettend blij met dit nieuws! Je kunt weer gezellig samen trainen en elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen. Wie daag jij uit om samen met jou te gaan trainen?

Neem van 17 t/m 26 september gratis iemand mee naar de sportclub!
Inspireer Nederland meer te bewegen en neem iemand mee die van 17 t/m 26 september gratis mag komen sporten bij Sportcentrum van Unen. Wie wil jij een hart onder de riem steken en laten zien dat jij zijn of haar gezondheid belangrijk vindt? Geef iemand op bij de receptie en daag hem of jaar uit om te ontdekken wat sport met je doet!

Tot snel in de club!

Met sportieve groet,

Het sportcentrum van Unen team

 

Update 17-05-2021


Beste leden,

Nog 2 dagen en dan mogen we weer binnen sporten! Een gezonde leefstijl is altijd en zeker in deze coronatijd belangrijk. Bewegen is cruciaal maar de helft van de volwassene zijn veel minder gaan bewegen sinds de coronacrisis. Des te belangrijker is het om het sporten weer op te pakken.

Heb je het ook zo gemist? De gezelligheid, het praatje bij de koffieautomaat, de sociale contacten?

Bij Sportcentrum van Unen staat jouw gezondheid voorop en we kunnen niet wachten om je weer terug op de club te verwelkomen en samen met jou in een zo veilig mogelijke omgeving te werken aan een gezonde leefstijl!

Wat zijn de richtlijnen?
De sportlocaties gaan binnen weer open. Uiteraard nog steeds met de richtlijnen van het RIVM van kracht in combinatie met een aantal aangepaste huisregels. De kleedkamers en douches zullen gesloten blijven, kom dus in sportkleding naar de club. Je dient vooraf aan je bezoek een reservering te maken voor jouw sportactiviteit. Je kunt met de afspraaklink in de mail een afspraak maken. Heb je geen link ontvangen? Neem dan even contact met ons op.

Vooralsnog worden ook de buitenlessen nog gegeven. De bar zal geopend zijn voor to-go dranken. Deze mogen enkel afgehaald worden en buiten genuttigd worden.

Fitness Journeys
Sport je graag zelfstandig maar wil je wel de zekerheid dat je resultaatgericht bezig bent én blijft? Sportcentrum van Unen heeft 5 begeleidingstrajecten (journeys) uitgewerkt. Iedere journey heeft een andere trainingsmethode zodat je gericht aan jouw doelstelling kunt werken en de begeleiding krijgt die jij nodig hebt. De Fitness Journeys zijn inbegrepen in je membership! Ontdek welk type sporter jij bent en meld je aan op de club!

Heb je een prijs gewonnen?
In de periode dat de locaties binnen niet open waren hebben we prijzen verloot onder de leden die ons voor 100% hebben gesteund. Heb je gewonnen? We zullen je dan in de eerste week van de opening informeren over hoe je van de prijs gebruik kunt maken.

Entreo – Everything is connected to everything
Werken aan je gezondheid is nog nooit zo makkelijk geweest. Ga jij de challenge aan?

Binnenkort meer… Houd je mail in de gaten!

Wij hebben jullie enorm gemist en willen niets liever dan weer met jullie sportief aan de slag te gaan!

We hopen je snel weer te zien op onze club!

Meer bewegen is minder zorg(en)

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 26-03-2021


Beste leden,

Wat zijn jullie goed bezig! We kunnen inmiddels al een tijdje buitensporten waardoor iedereen toch lekker buiten in beweging kan blijven. Hier wordt ontzettend veel gebruik van gemaakt! Stilzitten is geen optie en wij vinden het super fijn om te zien dat jullie zo fanatiek bezig zijn.

Buitensporten wordt verlengd
De klok wordt aankomend weekend verzet, daarnaast wordt de avondklok vanaf 31 maart een uur verschoven. Hierdoor kunnen we een uur langer buiten sporten!

Reserveer jouw sportactiviteit via de link in de mail.

Naast het buitensporten bieden we nog steeds andere mogelijkheden aan om te blijven sporten.

Rondje van Unen
Het is nog steeds mogelijk om mee te doen met het rondje van Unen! Heb je nog niet meegedaan? Het rondje van Unen ziet er als volgt uit: Iedere locatie heeft meerdere stations waar materialen klaar staan om op gepaste afstand workouts te doen. Denk aan rowers, spinning fietsen, kettlebells, dumbells, indien het weer het toelaat. Een instructeur zal bij het station aanwezig zijn. Na het uitoefenen van de workout kun je hardlopend of wandelend naar het volgende station. Na afloop heb je een volledige workout gedaan. Meld je hiervoor aan via bovenstaande buitensport afspraaklink.

60 dagen afslankchallenge
Wil je graag afslanken maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom bieden wij jou een op maat gemaakte totaaloplossing waarmee jij jouw leefstijl echt kunt veranderen! Start met afslanken op een laagdrempelige manier onder persoonlijke begeleiding. De inhoud van deze challenge bevat een op maat gemaakt voedingsprogramma (incl. recepten en boodschappenlijsten), 2-3x per week een buitensport beweegactiviteit naar keuze en persoonlijke begeleiding. Het programma is gebaseerd op normale voeding en geschikt voor iedereen. Normaal gesproken kost deze challenge € 249,-. Alle leden die ons voor 100% blijven steunen mogen zich nog tot 1 april gratis aanmelden voor de 60 dagen afslankchallenge. Lees hier meer over de afslankchallenge en meld je aan dus snel aan via de link voor een persoonlijke intake https://sportcentrumvanunen.nl/afslankchallenge

Online groepslessen en online coaching
Heb jij al een account om de groepslessen van jouw instructeur online te volgen? Maak een account aan via deze link https://fitland.opencontrolplus.com/. De online groepslessen worden continu aangevuld. Je vindt hier onder andere Zumba, Pilates, BodyBalance, CXWORX, Yoga en nog veel meer lessen van jouw eigen instructeur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om met jouw instructeur een coachsessie te volgen. In deze coachsessie van 15 minuten geven wij je op basis van jouw behoefte tips en advies op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.

 

Maak als trouw lid kans op leuke prijzen!
We verloten nog steeds iedere dag prijzen onder alle toppers die ons voor 100% steunen. Maak kans op deze leuke prijzen:
 
 • Overnachting + ontbijt voor 2 personen inclusief toegang tot het wellness resort voor 2 personen bij Fletcher*
 • 3 maanden gratis sporten
 • 6 maanden gratis sporten
 • 3x een 1-op-1 training

*Voorwaarden 
- Geldig van ma t/m do 
- De overnachting is geldig bij de volgende Fletcher Hotels:
Wellness-Hotel Brabant-Mill, Wellness-Hotel De Hunzebergen, Wellness-Hotel Helmond, Wellness-Hotel Leiden, Wellness-Hotel Sittard, Wellness-Hotel Stadspark of Wellness-Hotel Trivium 
- Het wellness entree is geldig bij de volgende BLUE Wellnessresorts: 
Wellnessboot Mill, BLUE Wellnessresort Beauty & Wellness De Hunzebergen, BLUE Helmond, BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Sittard, BLUE Wellness Stadspark of BLUE Wellness Trivium. 

 

Samen staan we sterk! En denk eraan, meer bewegen is minder zorg(en)! 


Met vriendelijke groet, 

Maarten & Corine van Kempen

Update 23-02-2021


Beste leden,

Stilzitten is geen optie! Werken aan je gezondheid is nu meer dan ooit van belang! We bieden jou daarom als lid de volgende mogelijkheden aan:

Buitensporten
We willen weer naar buiten en het heerlijke weer zorgt er ook nog eens voor dat we energie krijgen om weer aan de slag te gaan. De buitenactiviteiten vinden plaats in tweetallen met een instructeur, uiteraard op gepaste afstand. De workouts duren 25 minuten en worden op sommige locaties in de tent gegeven.

Voor de groep tot en met 27 jaar komt er binnenkort meer nieuws over aangepaste activiteiten.

Heb jij gekozen om de club te steunen en 100% te blijven doorbetalen? Dan kun jij via de afspraaklink in de mail jouw buitensport activiteit reserveren. Heb je geen link? Neem dan even contact met ons op.

Rondje van Unen
Vanaf aankomende zaterdag zullen wij starten met het rondje van Unen! Hoe ziet dit eruit? We gaan op gepaste afstand bewegen rondom de sportclub. Iedere locatie heeft meerdere stations waar materialen klaar staan om workouts te doen. Denk aan rowers, spinning fietsen, kettlebells, dumbells, indien het weer het toelaat. Een instructeur zal bij het station aanwezig zijn. Na het uitoefenen van de workout kun je hardlopend of wandelend naar het volgende station. Na afloop heb je een volledige workout gedaan.

Meld je hiervoor aan via de buitensport afspraaklink.

Bewegingsprogramma voor ouder & kind
Zou je graag samen met je kind een workout willen doen? We hebben speciale trainingen op het buitensport rooster gezet waarbij je jouw kind of kinderen vanaf 10 jaar mee mag nemen naar de sportclub, ook als zij geen membership bij Sportcentrum van Unen hebben. Train samen en zorg ervoor dat jouw kind ook in beweging blijft! Meld je hiervoor aan met de buitensport afspraaklink.

60 dagen afslankchallenge
Wil je graag afslanken maar weet je niet hoe je dit aan moet pakken? Dat begrijpen wij maar al te goed en daarom bieden wij jou een op maat gemaakte totaaloplossing waarmee jij jouw leefstijl echt kunt veranderen! Start met afslanken op een laagdrempelige manier onder persoonlijke begeleiding. De inhoud van deze challenge bevat een op maat gemaakt voedingsprogramma (incl. recepten en boodschappenlijsten), 2-3x per week een buitensport beweegactiviteit naar keuze en persoonlijke begeleiding. Het programma is gebaseerd op normale voeding en geschikt voor iedereen. Normaal gesproken kost deelname aan deze challenge € 249,-. Alle leden die ons voor 100% blijven steunen mogen nu gratis deelnemen aan de 60 dagen afslankchallenge. Lees hier meer over de afslankchallenge en meld je aan via de link voor een persoonlijke intake https://sportcentrumvanunen.nl/afslankchallenge

Online groepslessen en online coaching
Heb jij al een account om de groepslessen van jouw instructeur online te volgen? Maak een account aan via deze link https://fitland.opencontrolplus.com/. De online groepslessen worden continu aangevuld. Je vindt hier onder andere Zumba, Pilates, BodyBalance, CXWORX, Yoga en nog veel meer lessen van jouw eigen instructeur. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om met jouw instructeur een coachsessie te volgen. In deze coachsessie van 15 minuten geven wij je op basis van jouw behoefte tips en advies op het gebied van voeding, beweging en leefstijl.
 

Maak als trouw lid kans op leuke prijzen!
We verloten nog steeds iedere dag prijzen onder alle toppers die ons voor 100% steunen. Maak kans op deze leuke prijzen:
 
 • Overnachting + ontbijt voor 2 personen inclusief toegang tot het wellness resort voor 2 personen bij Fletcher*
 • 3 maanden gratis sporten
 • 6 maanden gratis sporten
 • 3x een 1-op-1 training

*Voorwaarden 
- Geldig van ma t/m do 
- De overnachting is geldig bij de volgende Fletcher Hotels:
Wellness-Hotel Brabant-Mill, Wellness-Hotel De Hunzebergen, Wellness-Hotel Helmond, Wellness-Hotel Leiden, Wellness-Hotel Sittard, Wellness-Hotel Stadspark of Wellness-Hotel Trivium 
- Het wellness entree is geldig bij de volgende BLUE Wellnessresorts: 
Wellnessboot Mill, BLUE Wellnessresort Beauty & Wellness De Hunzebergen, BLUE Helmond, BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Sittard, BLUE Wellness Stadspark of BLUE Wellness Trivium. 


Wil jij je compensatiekeuze wijzigen naar 100% ondersteuning om gebruik te maken van het gehele aanbod en kans te maken op de prijzen? Stuur dan een mail naar info@sportcentrumvanunen.nl.

Samen staan we sterk! En denk eraan, meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,
Maarten & Corine van Kempen

 

Update 14-01-2021


Beste leden,

Dinsdag hebben we te horen gekregen dat de lockdown verlengd zal worden tot in ieder geval 9 februari. We hebben een dubbel gevoel bij de maatregelen die jullie en ons bedrijf raken. Enerzijds begrijpen we dat het kabinet heeft ingegrepen, omdat het aantal besmettingen snel steeg en de medische zorg in een ‘zwart scenario’ dreigde te belanden. Anderzijds is het juist belangrijk dat mensen kunnen sporten en bewegen en invulling kunnen geven aan een gezonde(re) levensstijl. Bovendien zijn fitnesscentra de afgelopen maanden geen besmettingshaarden van COVID-19 geweest. Integendeel zelfs.

De noodzakelijke overheidsmaatregel heeft grote gevolgen voor ons, maar ook voor jou. Juist in een periode dat een gezonde levensstijl en weerstand essentieel zijn. We hopen vooral dat iedereen in beweging blijft, ook nu het niet mogelijk is om samen te komen en binnen te sporten. Wel kun je natuurlijk gebruik maken van het aanbod dat we je aan kunnen bieden zoals o.a. de online lessen.

De online groepslessen worden continu aangevuld. Je vindt hier Yoga, Pilates, Total Body Workouts, Body Attack, BBB en nog veel meer lessen. Heb je nog geen account? Maak hier een account aan. Het portaal is gratis toegankelijk voor alle leden.

Uiteraard krijgen wij veel vragen met betrekking tot de betaling van abonnementsgelden. We hebben er alle begrip voor dat dit in de huidige situatie weer vragen oproept.

De maatregelen maken het zowel voor jou als voor ons onmogelijk om in het centrum te sporten. Als onderneming krijgen wij een klein deel van de kosten door de overheid vergoed. Het advies van o.a. NL Actief, de overkoepelende brancheorganisatie voor ondernemers in het sport- en bewegingsbedrijf, is dan ook om samen met onze leden - jou dus - te kijken naar een compensatie op maat. Dat wij noodgedwongen gesloten zijn, wil namelijk niet zeggen dat we je nu niet kunnen helpen bij een gezondere leefstijl en je kunnen adviseren. Om je in deze uitzonderlijke tijd toch van dienst te kunnen zijn, bieden we je de volgende compensatiemaatregelen aan:

Compensatie

Naar aanleiding van de verlenging van de lockdown vinden wij het gepast om jullie de mogelijkheid te geven de compensatiekeuze opnieuw door te geven. We hebben op basis van jullie feedback ook een nieuwe optie toegevoegd. Je hebt de volgende keuzemogelijkheden voor de compensatie van jouw abonnement:

 1. Ik wil  graag de club / het sportcentrum voor 100% steunen en wil dus geen compensatie.
 2. Ik wil de club / het sportcentrum steunen en blijf 50% van het reguliere abonnementstarief betalen. Dit gaat in vanaf het moment dat het sportcentrum weer open mag. Zie voorbeeld berekening verderop.
 3. Ik wil mijn teveel betaalde contributie als korting verrekend krijgen over de komende 6 maanden. Je betaalt dan gedurende 6 maanden een lagere contributie. Dit gaat in vanaf het moment dat het sportcentrum weer open mag.
 4. Ik wil een voucher ontvangen met het tegoed van de sluitingsperiode die ik aan iemand kan schenken die nog geen lid is van de club.

Let op! De keuze die je eerder door hebt gegeven komt te vervallen.

Als je als lid besluit om de club voor 100% te blijven steunen bieden wij vanaf maandag 18 januari online live zoom groepslessen, online coaching en voedingsadvies op maat aan en maak je iedere dag kans op leuke prijzen.

Online zoom groepslessen

Vanaf maandag 18 januari zullen we live via zoom online groepslessen gaan geven. De groepslessen worden op vaste tijden ingepland en je kunt via de afspraaklink een reservering maken voor een les. Wij sturen je vervolgens een zoom uitnodiging toe.

Aankomende zaterdag 16 januari zullen we iedereen opnieuw een afspraaklink sturen zodat je vanaf 18 januari je online groepsles kan reserveren.

Online coaching

Naast de mogelijkheid om live online lessen te volgen bieden wij de optie aan om met jouw instructeur een coachsessie te volgen. In deze Q&A worden tips en advies gegeven op basis van jouw persoonlijke behoefte op het gebied van voeding, beweging en leefstijl. Via de afspraaklink die we dit weekend verzenden kun je ook een coachsessie inplannen van 15 minuten met jouw instructeur. Wij sturen je daarna ook een zoom uitnodiging toe.

Voedingsadvies

Wij bieden naast de online coaching een voedingsadvies programma op maat aan met individuele begeleiding. Om de 2 weken krijg je advies van jouw voedingsadviseur om te werken aan een gezonde levensstijl. Samen zorgen we ervoor dat je ook echt blijvend resultaat behaalt! Wil je aan dit programma meedoen? Neem dan even contact met ons op via 018 – 14 17 472, wij zijn dagelijks te bereiken van 09:00u tot 12:00u.

Maak als trouw lid kans op leuke prijzen!

We verloten iedere dag een prijs onder alle toppers die ons voor 100% steunen. Maak kans op deze leuke prijzen:

 • Overnachting + ontbijt voor 2 personen inclusief toegang tot het wellness resort voor 2 personen bij Fletcher*
 • 3 maanden gratis sporten
 • 6 maanden gratis sporten
 • 3x een 1-op-1 training

*Voorwaarden

 • Geldig van ma t/m do
 • De overnachting is geldig bij de volgende Fletcher Hotels:
  • Wellness-Hotel Brabant-Mill, Wellness-Hotel De Hunzebergen, Wellness-Hotel Helmond, Wellness-Hotel Leiden, Wellness-Hotel Sittard, Wellness-Hotel Stadspark of Wellness-Hotel Trivium

 

 • Het wellness entree is geldig bij de volgende BLUE Wellnessresorts:
  • Wellnessboot Mill, BLUE Wellnessresort Beauty & Wellness De Hunzebergen, BLUE Helmond, BLUE Wellnessresort Leiden, BLUE Wellnessresort Sittard, BLUE Wellness Stadspark of BLUE Wellness Trivium.

We zullen vanaf 18 januari iedere dag een winnaar bekend maken op onze social media kanalen. Uiteraard krijgen de winnaars ook persoonlijk bericht.

De compensatiekeuze gaat in op het moment dat de locaties weer open mogen. Alleen middels dit formulier kan de keuze worden doorgegeven, telefonisch of per mail is niet mogelijk.

Voorbeeld compensatiekeuze

Indien je kiest voor keuze 2 om 50% door te betalen: stel dat je januari en februari 100% betaald hebt en we mogen weer open in februari dan zal de incasso in maart en april aangepast worden zodat er 50% gecompenseerd wordt over die maanden.

Je dient je keuze vòòr 24 januari 2021 door te geven op:  https://fitland.nl/compensatie

Indien je geen keuze hebt doorgegeven gaan wij ervan uit dat je het sportcentrum voor 100% wilt blijven steunen en dat je ook geen compensatie wilt hebben. Na 24 januari 2021 is het helaas niet meer mogelijk een keuze aan te geven maar wij gaan ervan uit dat je jouw keuze dan al hebt gemaakt.

We beseffen dat we opnieuw een beroep doen op jouw support en begrip in deze bizarre tijd. Juist omdat bewegen weerstand verhogend werkt, zouden wij liever vandaag dan morgen de deuren voor jullie openen, maar de maatregelen laten dit niet toe. Het is dan ook een gezamenlijk en mondiaal probleem, waar we alleen met een goede samenwerking uit kunnen komen. Hopelijk blijft hierdoor het aantal coronabesmettingen dalen en brengt ook de vaccinatie verlichting, zodat alles snel weer terugkeert naar het ‘oude normaal’ en we samen met jou weer met plezier kunnen sporten en bewegen.

Bedrijfssporters

Sport je bij Sportcentrum van Unen via een intermediair (Bedrijfsfitness Nederland, High Five, Ben Vitaal of BedrijfsFitnessOnline) dan loopt de communicatie over een eventuele compensatieregeling via jouw intermediair.

Samen staan we sterk! En denk eraan, meer bewegen is minder zorg(en)!

Met vriendelijke groet,

Maarten & Corine van Kempen

 

Update 22-12-2020


Beste leden,

Afgelopen week hebben wij jullie helaas moeten mededelen dat onze locaties tijdelijk gesloten zijn tot 19 januari 2021. Uiteraard betreuren wij dit ten zeerste en blijven wij er alles aan doen om jullie te begeleiden met oefeningen en voeding, zodat wij allemaal aan onze gezondheid kunnen blijven werken.

Online lessen

Wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om jullie naast de lessen op onze social media kanalen te voorzien van online groepslessen die centraal op één plek voor alle locaties te vinden zijn. De online lessen zijn tijdens deze lockdown gratis beschikbaar, je dient alleen een account aan te maken en deze te koppelen aan het tijdelijk gratis abonnement. Vervolgens kun je alle lessen naar keuze online volgen. Regelmatig zullen er nieuwe lessen worden toegevoegd.

Maak hier een account aan

Compensatie

Het kloppend hart van de club zijn de leden, jullie! Wij willen jullie tegemoet komen door verschillende keuzemogelijkheden te bieden voor de compensatie van jouw abonnement:

 1. Ik wil heel graag de club/ het sportcentrum voor 100% steunen en wil dus geen compensatie.
 2. Ik wil mijn teveel betaalde contributie als korting verrekend krijgen over de komende 6 maanden. Je betaalt dan gedurende 6 maanden een lagere contributie. Dit gaat in vanaf het moment dat het sportcentrum weer open mag.
 3. Ik wil een voucher ontvangen met het tegoed van de sluitingsperiode die ik aan een dierbare kan schenken.

De incasso’s worden op het moment dat de locaties weer open mogen aangepast aan jouw keuze.

Je dient je keuze vòòr 8 januari 2021 door te geven. Indien je geen keuze hebt doorgegeven gaan wij ervan uit dat je het sportcentrum voor 100% wilt steunen en dat je ook geen compensatie wilt hebben. Na 8 januari 2021 is het helaas niet meer mogelijk een keuze aan te geven maar wij gaan ervan uit dat je jouw keuze dan al hebt gemaakt.

Bedrijfssporters

De compensatie voor bedrijfssporters wordt bepaald door de sportlocatie of de intermediair Bedrijfsfitness Nederland, High Five, Ben Vitaal en BedrijfsFitnessOnline. Indien je een bedrijfssporter bent ontvang je hier nog nader bericht over via jouw intermediair.

Wij kijken uit naar het moment dat we de locaties weer mogen openen, vol energie en gezelligheid. Samen sporten met een gerichte doelstelling om echt aan je gezondheid te werken en het verschil te maken! Blijf in beweging en pas goed op jezelf en elkaar.

Wij wensen iedereen een gezond en sportief 2021! Laten we hopen dat 2021 een grote positieve omslag zal maken voor ons allen!

Samen staan we sterk! En denk eraan, meer bewegen is minder zorg(en)!

Met vriendelijke groet,

Maarten & Corine van Kempen

 

Update 15-12-2020


In verband met de huidige lockdown zijn wij gesloten tot 19 januari 2021

Beste leden,

Het leek er lang op dat we wederom de deuren open zouden kunnen houden, maar tijdens de toespraak van Minister President Mark Rutte zagen we dat het kabinet deze keer hard ingrijpt. Wij zijn hierdoor genoodzaakt om onze locaties tijdelijk te sluiten tot 19 januari 2021.

Sinds 1 juli zetten wij ons, samen met de branchevereniging, met man en macht in om sporters veilig en verantwoord te laten werken aan hun gezondheid. We zullen de overheid blijven wijzen op de positieve gezondheidseffecten die sporten met zich meebrengt.

Uiteraard kunnen de lessen en trainingen online gevolgd worden via onze social media kanalen, zoals iedereen dat al van ons gewend was. We zullen regelmatig nieuwe lessen en trainingen toevoegen. Zorg ervoor dat je blijft bewegen, ook nu het tijdelijk niet meer in de sportschool mag!

Wat gebeurt er met de abonnementen?
Wij zijn momenteel aan het kijken naar een passende oplossing voor de contributie en zullen iedereen volgende week informeren over de compensatie mogelijkheden.

Houd je sterk! Samen komen we hier doorheen.

Meer bewegen is minder zorg(en),

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 30-11-2020


Vanaf morgen 1 december is het dragen van een mondkapje verplicht

Beste leden,

Momenteel is er al een dringend advies vanuit de overheid voor het gebruik van mondkapjes. Vanaf morgen 1 december is het dragen van een mondkapje bij verplaatsing in publieke binnenruimtes wettelijk verplicht.

Wat verandert er in de sportschool?

 • De instructeurs droegen al een mondkapje in de clubs, vanaf morgen dienen ook de leden een mondkapje te dragen;
 • Tijdens het sporten en als je zit hoef je geen mondkapje te dragen;
 • De mondkapjesplicht geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder.

Wat zijn de regels betreft het mondkapje?

 • Een mondkapje moet de neus en mond volledig bedekken en het moet ontworpen zijn om de verspreiding van virussen tegen te gaan;
 • Medische mondneusmaskers zijn bedoeld voor de zorg;
 • Een spatscherm bedekt de neus en mond niet volledig, en mag daarom niet worden gebruikt als alternatief voor een mondkapje.

De overheid heeft deze regels in eerste instantie voor 3 maanden ingevoerd. Afhankelijk van de medische noodzaak kunnen de regelingen weer ingetrokken worden.

Blijf in beweging en reserveer snel je volgende bezoek!

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 18-11-2020


Yes! Groepslessen zijn weer toegestaan en de zwembaden mogen weer open!

Beste leden,

Gelukkig hebben we gisteren het positieve nieuws gekregen dat de aangescherpte maatregelen weer opgeheven kunnen worden. De groepslessen zijn vanaf donderdag 19-11-2020 weer toegestaan. De zwembaden in Gemert en in Mill zijn vanaf dan ook weer open.

Uiteraard blijven de basismaatregelen van kracht en zullen ook onze huisregels blijven gelden. Geef elkaar de ruimte en blijf voldoende afstand nemen van elkaar.

Veilig sporten, het kan in de sportschool!

Onderzoek laat zien dat er een zéér lage kans is op besmetting in de sportscholen. Blijf in beweging en werk juist nu aan een gezonde levensstijl!

Lees hier het volledige bericht:

https://www.sportcentrumvanunen.nl/veilig-sporten

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 04-11-2020


Beste leden,

We hebben gisteren natuurlijk allemaal de persconferentie gezien. De maatregelen die de overheid heeft genomen zorgen ervoor dat we het virus weer onder controle krijgen. We zijn blij dat we opnieuw de bevestiging hebben gekregen dat de overheid waarde hecht aan sport en bewegen. De maatregelen zijn nu voor 2 weken aangescherpt, wat betekent dit voor jouw bezoek aan de sportschool?

Veranderingen per 4 november 2020 om 22:00 uur:

 • Groepslessen zijn niet toegestaan

Alle lessen worden gewijzigd in individuele fitnesscircuits waarin je vormen van reguliere lessen terug kunt vinden. Deze trainingen kun je zowel buiten in de tent als binnen in de groepsleszalen doen en kunnen de hele dag gedaan worden op basis van reservering. Individuele fitness en de Milon zijn nog steeds toegankelijk. We zullen ook trainingen blijven geven via onze social media kanalen zodat we allemaal aan onze gezondheid kunnen blijven werken.

 • De zwembaden van Fitland Gemert en Fitland Mill zijn de komende 2 weken gesloten
 • Vestigingen met Crossfit of Crossbox zullen tijdsblokken plannen waarbij je individueel een aangeboden WOD kan volgen

Let op! Bij Fitland Sittard zal alleen de reguliere fitness zonder circuitvorm toegankelijk zijn.

Wat blijft er hetzelfde?

 • De kleedkamers en douches blijven gesloten
 • De horeca blijft gesloten
 • Individuele fitness en Milon blijven mogelijk

De richtlijnen van het RIVM blijven van kracht en ook de huisregels zullen uiteraard blijven gelden. Geef elkaar de ruimte en blijf voldoende afstand nemen van elkaar. Zorg ervoor dat je wel blijft bewegen en probeer tijdelijk in aangepaste vorm te sporten. Vanwege het reguleren van het aantal mensen binnen is het nog steeds verplicht om te reserveren voor alle sportactiviteiten.

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 14-10-2020


Goed nieuws voor de sport: We blijven open!

Beste leden,

Het is een belangrijk gegeven dat sporten een positief effect heeft op de gezondheid. De overheid heeft begrepen dat sporten en daarmee werken aan je weerstand ontzettend belangrijk is. Gisteren zijn er nieuwe landelijke maatregelen aangekondigd. Veelal blijft het sporten hetzelfde zoals je dat al van ons gewend was, uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM.

Nieuwe maatregelen per 14 oktober 2020 om 22:00 uur

De overheid heeft in samenwerking met branchevereniging NL-actief nieuwe besluiten moeten nemen voor de sport, hieronder de veranderingen op een rij:

 

 • Maximale groepsgrootte per ruimte binnen is 30 personen

​Alle groepslessen zullen gewoon door blijven gaan.

 • Kleedkamers en douches zijn gesloten

Kom dus in sportkleding en laat waardevolle spullen thuis.

 • De horeca is gesloten

Helaas is er tijdelijk geen koffie of thee verkrijgbaar.

 • Reserveren voor de fitness is verplicht

Vraag je reserveringslink aan bij jouw trainer.

 • De zwembaden van Fitland Gemert en Fitland Mill blijven open en de kleedkamers van het zwembad mogen gebruikt worden, de douches zijn gesloten

De kleedkamers zijn voorzien van een looproute zodat de afstand gewaarborgd kan worden.

 • Contactsporten boven de 18 jaar worden in aangepaste vorm zoals bijvoorbeeld circuitvorm gegeven

Je mag ook gebruik maken van de overige faciliteiten van de club.

 

Geef elkaar de ruimte en neem voldoende afstand (1,5 m) van elkaar. Mondkapjes worden geadviseerd in publieke binnenruimtes maar niet tijdens het sporten.

De maatregelen hebben geen grote invloed op het sporten in de sportclubs. Blijf in beweging om je weerstand op peil te houden! Wij zorgen voor een zo veilig mogelijke omgeving. Samen dit virus kunnen verslaan is onze drijfveer.

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

 

Update 29-09-2020


Goed nieuws: We kunnen blijven sporten!

Beste leden,

Goed nieuws
Wij zijn blij dat de Nederlandse overheid begrepen heeft hoe belangrijk sporten is in deze tijd. De activiteiten die wij aanbieden op onze sportclubs zorgen ervoor dat wij weerbaarder en goed in conditie zijn. De persconferentie van gisteravond heeft geen invloed op de werkwijze zoals wij momenteel werken, zie hiervoor het bericht van branchevereniging NLactief. Uiteraard blijven wij de richtlijnen van het RIVM volgen.

Huisregels
Om iedereen prettig en comfortabel te laten trainen blijven uiteraard de huisregels van kracht. Deze huisregels kun je hier vinden en zijn op de sportlocatie ook duidelijk zichtbaar. Mochten er hierover vragen zijn dan kun je altijd bij één van onze collega's terecht op de sportclub. Zorg ervoor dat je nog steeds je deelname aan de groepslessen reserveert via de reserveringslink.

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 20-06-2020


Goed nieuws: Het aftellen is begonnen!

Beste leden,

Nog 11 dagen en dan kunnen we onze locaties weer openen. Alle activiteiten zijn binnen weer toegestaan! Weliswaar met 1,5 meter afstand. Daar onze locaties over ruime zalen en grote fitnessruimten beschikken verwachten wij iedereen comfortabel te kunnen laten trainen.

Buitensporten
De reeds geplaatste tenten zullen deze zomer als extra service blijven staan. We hebben dit besloten omdat we veel positieve reacties hebben gehad. Wij zullen dan ook gedurende de zomerperiode buitensport als extra blijven aanbieden.

Luchtbehandeling
Al onze locaties beschikken over professionele luchtbehandelingsinstallaties. Al deze installaties zullen voor deze zomerperiode op maximaal verversen oftewel maximaal buitenlucht naar binnen halen gezet worden. Dit heeft op een aantal plaatsen tot gevolg dat de koelcapaciteit bij hogere temperaturen niet altijd volledig toereikend kan zijn. Wij vragen je begrip hiervoor.

Kleedkamers
De kleedkamers mogen ook weer gebruikt worden echter met in acht houding van de 1,5 meter. Deze kleedkamers verschillen qua afmeting en routing per locatie. Zodoende zijn de kleedkamers per locatie wel of niet te gebruiken. Hieronder vind je een overzicht per locatie:

Opening kleedkamers per 01-07-2020

 • Fitland Doetinchem de Huet
 • Fitland Mill
 • Fitland Sittard

Opening kleedkamers per 01-08-2020

 • Fitland Gemert
 • Fitland Velp

Kleedkamers gesloten i.v.m. routing

 • Fitland Goes
 • Fitland Premium Goes
 • Sportcentrum van Unen in Brielle

Huisregels
Om iedereen prettig en comfortabel te laten trainen hebben we huisregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Deze huisregels kun je hier vinden en zullen op de sportlocatie ook duidelijk zichtbaar zijn. Mochten er vragen zijn over de huisregels dan kun je altijd bij één van onze collega’s terecht op de sportclub. Zorg ervoor dat je nog steeds je bezoek reserveert!

Sport Challenge stempelkaart
Kom 10 keer trainen in de periode van 1 juli tot 1 augustus en maak kans op een overnachting inclusief 3-gangen diner, een uur bowlen en een ontbijt bij Teugel Resort Uden! Haal vanaf 1 juli je stempelkaart op bij de club en win! Wil je meer informatie over deze actie? Kom dan even naar de receptie van de club.

Wellness voucher
In een eerdere mail hebben wij aangegeven dat iedereen een wellness voucher ontvangt zodra wij de deuren weer mogen openen. Via de link in de e-mail die op 20-06-2020 is verstuurd kun je het e-ticket downloaden. Heb je geen mail ontvangen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen dat je de mail alsnog ontvangt. Let op! maximaal 1 voucher per persoon. De vouchers zijn geldig bij Wellnessresort Goes of de Wellnessboot in Mill en kunnen tot en met 01-08-2020 gedownload worden met een geldigheid van 1 september 2020 tot en met 31 december 2020 m.u.v. de kerstvakantie.

Vraag je je af of je wel veilig naar de sauna kunt? Ook bij onze wellnessresorts hanteren wij speciale maatregelen om te zorgen dat je gewoon kunt komen ontspannen zoals je van ons gewend bent. Meer informatie omtrent deze maatregelen vind je op de website.

Meer bewegen is minder zorg(en)!

Met sportieve groet,
Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 29-05-2020


Goed nieuws: Wij gaan ook binnen weer open!

Beste leden,

Mocht je nog niet deelnemen aan ons buitenprogramma dan hebben wij goed nieuws voor je. Milon, fitness en groepslessen, het mag weer allemaal vanaf 1 juli.

Bij Sportcentrum van Unen staat jouw gezondheid voorop. Wij vinden het belangrijk dat jij je comfortabel, veilig en thuis voelt bij ons. Daarom gaan wij door met het reeds ingezette plan om het buitensporten nog beter te faciliteren. Tenten met vloeren worden geplaatst, op deze manier kunnen we de high impact lessen deze zomer (buiten) geven en ontstaat er binnen meer ruimte om veilig en verantwoord te fitnessen. Dus weer of geen weer, er kan binnen en buiten gesport worden!

Met dit plan voldoen we meer dan aan alle voorwaarden die de overheid stelt en bewerkstelligen wij een zo veilig mogelijke omgeving voor jullie.

Een gezonde leefstijl is altijd en zeker in deze coronatijd belangrijk en daarom zijn wij blij dat wij samen met jullie weer aan gezondheid en fitheid kunnen werken.
Kortom meer bewegen is minder zorg(en).

Met sportieve groet,
Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 07-05-2020


Beste leden,

Afgelopen woensdag 06-05-2020 heeft de overheid wederom een persconferentie gegeven omtrent de Corona maatregelen. De maatregelen worden versoepeld maar de sportlocaties mogen tot 1 september 2020 nog niet open. Het nieuws viel als een bom. Uiteraard accepteren we deze uitspraak niet.

De afgelopen dagen hebben we onze schouders eronder gezet en is de verwachting dat de openingsdatum vervroegd zal worden. Op dit moment zijn we volop in overleg met onze brancheorganisatie NL Actief. De brancheorganisatie wordt ondersteund door de volledige markt. Samen met onder andere: Basic-Fit, Anytime Fitness en Fit For Free zijn we volop bezig. Vanaf nu zullen jullie via allerlei media (waaronder tv, radio en landelijke dagbladen) getuigen zijn van deze campagne.

Ook hebben we tijdens de persconferentie vernomen dat sportvestigingen de mogelijkheid krijgen om buitensport aan te bieden. Op de vestigingen wordt momenteel hard gewerkt om dit voor jullie in gang te zetten.

Kortom, wij gaan voor het motto: “Meer bewegen is minder zorg(en)”.

We verwachten een openingsdatum van 1 juni 2020. We hebben er al het vertrouwen in dat dit gaat lukken. Vanzelfsprekend houden we je op de hoogte over de vervolgstappen en wanneer er zaken veranderen. Wij missen jullie enorm en willen niets liever dan snel weer met jullie sportief aan de de slag te gaan! Hou nog even vol!

Met vriendelijke groet

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 01-05-2020


Beste leden,

De overheid heeft op 21-04-2020 wederom een persconferentie gegeven met betrekking tot de corona maatregelen. Helaas mogen wij de deuren van onze sportlocaties nu nog niet openen. Natuurlijk zijn wij wel al bezig met de voorbereidingen om onze locaties aan te passen aan de richtlijnen.

Het grootste gedeelte van onze sportcentra waren al zeer ruim van opzet zodat wij goed kunnen voldoen aan de 1,5 m richtlijn. Verder gaat ’t optimaliseren aan ’t onderhoud volop door.

Een onderdeel van deze samenleving is dat we met z’n alle wat meer rekening moeten houden met elkaar om voldoende afstand te nemen. Wij hebben huisregels opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen weet wat van hem of haar verwacht wordt. Deze huisregels kun je hier vinden en zullen op de sportlocatie ook duidelijk zichtbaar zijn.

Met vriendelijke groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 22-04-2020


Beste leden,

Helaas hebben wij gisteren 21-04-2020 tijdens de persconferentie te horen gekregen dat de sluitingstermijn van onder andere alle sportscholen opnieuw wordt verlengd. Tijdens deze persconferentie heeft de overheid besloten om deze periode opnieuw te verlengen tot en met 19 mei 2020. Wij zijn nog steeds drukdoende met de voorbereidingen voor de heropening van onze sportlocaties. Wij willen iedereen bedanken voor alle hartverwarmende berichten en wij kijken enorm uit naar de dag dat wij weer sportief aan de slag kunnen.

Houd ook onze website en social media kanalen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 01-04-2020


Beste leden,

De overheid heeft gisteren 31-03-2020 een nieuwe persconferentie gegeven. Tijdens deze persconferentie heeft de overheid besloten om de sluitingstermijn te verlengen van onder andere alle sportscholen. Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt om onze sportlocaties langer te sluiten, namelijk tot en met 28 april 2020. Wij hebben begrip voor deze situatie en wij begrijpen dat dit noodzakelijk is om de zorgcapaciteit niet te overbelasten.

Zolang wij genoodzaakt zijn om de deuren dicht te houden blijven we nieuwe video’s maken om jullie te voorzien van online trainingen zodat we elkaar toch kunnen helpen in deze moeilijke tijd.

Samen staan we sterk!

Met vriendelijke groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

Update 28-03-2020


Beste clubleden,

Afgelopen week hebben wij jullie, onze trouwe clubleden, een mail gestuurd met betrekking tot de tijdelijke sluiting als gevolg van de Corona maatregelen. Wij willen jullie allen bedanken voor de vele positieve reacties. Dit doet ons en onze medewerkers goed.

De ontvangen reacties hebben ons een goed beeld gegeven van de wensen en gedachten ten aanzien van de geboden compensatie.

Daar wij de mening van al onze clubleden ten zeerste waarderen en wij een ieder zoveel mogelijk tegemoet willen komen, bieden wij u de volgende keuzemogelijkheden aan met betrekking tot uw abonnement:

 1. U blijft uw reguliere abonnementstarief betalen. U ondersteunt daarmee uw sportclub in deze bijzondere tijd.
 2. U blijft 50% van uw reguliere abonnementstarief betalen. U ondersteunt daarmee uw sportclub in deze bijzondere tijd.
 3. U zet uw abonnement op “bevroren” dit houdt in: dat wij niet incasseren.

De vorige regeling komt hierbij te vervallen m.u.v. de Wellnessvoucher deze ontvangt u uiteraard. Dit betekent dat de incasso’s vanaf 1 mei worden aangepast aan uw keuze.  

 • Uw bevestiging heeft betrekking op de periode van 16 maart 2020 tot 1 mei (of eerder  indien er eerder sprake is van opheffing van de door de overheid opgelegde sluiting).
 • Voor keuze 3 geldt dat voor clubleden die in een lopende contractperiode zitten dat de contractperiode wordt verlengd met een zelfde periode als de periode van gedwongen sluiting. Bij keuze 1 & 2 loopt de contractperiode gewoon verder.
 • Bij geen keuze blijft het huidig abonnement met bijbehorend abonnementstarief actief.

Wij zijn inmiddels op al onze locaties drukdoende om de sportclubs gereed te maken voor heropening. We vervangen toestellen, er wordt geschilderd, schoongemaakt en zelfs verbouwd.

Dit alles natuurlijk met gepaste afstand tussen de medewerkers. Wij staan te popelen om weer sportief met u aan de slag te gaan.

Met vriendelijke groet,

Maarten van Kempen & Marjolein, Joyce van Unen & Team

 

Update 21-03-2020


Beste clubleden,

Bijna al onze clubs bestaan 30 jaar of langer. Normaal altijd vol van leven en sportiviteit, maar op dit moment zijn het niet meer dan lege en verlaten gebouwen. Het coronavirus treft ons allemaal.

Wij vinden wel dat wij met u als trouw clublid in contact moeten blijven en zijn van mening dat een gepaste compensatie m.b.t. de betaalde abonnementskosten op zijn plaats is:

 • Voor alle abonnementen hebben wij besloten dat voor de periode 16 maart t/m 6 april (waarin wij van overheidswege gesloten zijn) wij een compensatie doen van 50% van het abonnementsgeld voor de betreffende periode. Wij zullen het verschuldigde bedrag verrekenen over de resterende maanden van dit jaar. De hoogte van het bedrag is uiteraard afhankelijk van het abonnementsgeld dat u nu betaalt.
 • Wij hopen u op deze manier voldoende tegemoet te komen. U zult begrijpen dat zelfs zonder activiteiten in de sportclub een groot deel van onze kosten gewoon door gaat. Mocht de overheid onverhoopt meer compenseren dan nu bekend, dan komt dat uiteraard ten goede aan u als trouw clublid.
 • Mocht de overheid besluiten tot een mindere compensatie, dan zullen wij alsnog de compensatie als bovenstaand hanteren.
 • Wij zullen u berichten na 6 april hoe bovenstaande administratief geregeld gaat worden.
 • Mocht er na 6 april een verlenging van de huidige Corona maatregelen plaatsvinden, dan zullen wij ons opnieuw beraden op een volgend passend voorstel.
 • Zodra onze Wellness Resorts weer open zijn willen wij iedereen een welverdiende ontspannen dag aanbieden in Wellness Resort Goes, Wellness Resort Roosendaal of de Wellnessboot in Mill (t.w.v . €30,50,-). U ontvangt daartoe van ons een niet-persoonsgebonden voucher.

Al onze medewerkers zijn druk bezig om u online te voorzien van leuke workouts. Wij begrijpen dat thuis sporten de nodige motivatie vraagt. Heeft u behoefte aan wat extra tips laat het ons dan weten via onderstaand mailadres. Wij zullen dan zorgen dat een van onze instructeurs met u contact opneemt om te kijken hoe hij/zij u extra kan motiveren.

Zodra er weer nieuws is zullen wij u informeren via mail en website. Heeft u zelf vragen en/of opmerkingen neem dan contact met ons op.

Wij zien uit naar het moment dat de sportclub weer open kan, weer vol leven en gezelligheid is en er weer samen wordt gesport. Voor nu kunnen we alleen maar zeggen: blijf gezond, ga dagelijks toch even naar buiten om te bewegen en pas goed op jezelf en elkaar.

En denk eraan: You never walk alone!

Met vriendelijke groet,

Maarten van Kempen

 

Update 18-03-2020


Beste leden,

Wij krijgen veel vragen over het stopzetten en/of tijdelijk bevriezen van het abonnement en het terugbetalen van de maandelijkse contributie. Door de uitzonderlijke omstandigheden waar wij ons allen in bevinden, hebben wij tijd nodig om hiervoor een passend antwoord te formuleren. In onderstaand overzicht de meest gestelde vragen met antwoorden om je te informeren over de Corona maatregelen, abonnementen en hoe je toch kan blijven sporten.

Met vriendelijke groet,

Het Sportcentrum van Unen team

 

FAQ (Veelgestelde vragen)

 

1. Is Sportcentrum van Unen geopend?​
Ja, sinds 1 juli 2020 is de club weer open.

 

2. Hoe lang blijft Sportcentrum van Unen gesloten?
De club zal op last van de overheid in ieder geval gesloten blijven tot 1 juli 2020. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt kan deze datum veranderen.

 

3. Ik wil graag thuis trainen om fit te blijven. Hoe doe ik dat?
Op onze website bij de online training en op de social media kanalen van onze club zullen we regelmatig leuke oefeningen plaatsen, houd onze website en social media kanalen in de gaten.

 

4. Krijg ik mijn lidmaatschapsgeld terug terwijl de club gesloten is?
Wij vinden wel dat wij met jou als trouw clublid in contact moeten blijven en zijn van mening dat een gepaste compensatie m.b.t. de betaalde abonnementskosten op zijn plaats is. Daar wij de mening van al onze clubleden ten zeerste waarderen en wij een ieder zoveel mogelijk tegemoet willen komen, bieden wij je de volgende keuzemogelijkheden aan met betrekking tot jouw abonnement:

 1. Je blijft jouw reguliere abonnementstarief betalen. Je ondersteunt daarmee jouw sportclub in deze bijzondere tijd.
 2. Je blijft 50% van jouw reguliere abonnementstarief betalen. Je ondersteunt daarmee jouw sportclub in deze bijzondere tijd.
 3. Je zet jouw abonnement op “bevroren” dit houdt in: dat wij niet incasseren.
 • Jouw bevestiging heeft betrekking op de periode van 16 maart 2020 tot 1 mei (of eerder indien er eerder sprake is van opheffing van de door de overheid opgelegde sluiting).
 • Voor keuze 3 geldt dat voor clubleden die in een lopende contractperiode zitten dat de contractperiode wordt verlengd met een zelfde periode als de periode van gedwongen sluiting. Bij keuze 1 & 2 loopt de contractperiode gewoon verder.
 • Bij geen keuze blijft het huidig abonnement met bijbehorend abonnementstarief actief.

Zodra onze Wellness Resorts weer open zijn willen wij iedereen een welverdiende ontspannen dag aanbieden in Wellness Resort Goes, Wellness Resort Roosendaal of de Wellnessboot in Mill (t.w.v . €30,50,-). Je ontvangt daartoe van ons een niet-persoonsgebonden voucher.

 

5. Sportcentrum van Unen hanteert automatische incasso. Hoe gaat dit rond 1 april terwijl de club dicht is?
Ja dat klopt, ook op 1 april wordt automatisch geïncasseerd. Wij zijn ons bewust van dit ongemak voor onze leden, wij vinden dit erg vervelend. Wij spreken je aan op jouw loyaliteit en vragen om jouw begrip hiervoor. De incasso's vanaf 1 mei worden aangepast aan jouw keuze van punt 4.

 

6. Ik wil mijn lidmaatschap bij Sportcentrum van Unen per direct opzeggen, kan dat?
Wat jammer om te horen dat je jouw lidmaatschap op wil zeggen! De huidige situatie is volgens onze Algemene Voorwaarden geen geldige reden om jouw lidmaatschap per direct op te zeggen. Wij hanteren de reguliere opzegvoorwaarden waarbij je na het uitdienen van jouw contract met één kalendermaand opzegtermijn kan opzeggen.

Update 15-03-2020


Beste leden,

In verband met het Coronavirus gaan wij mee in het advies van het RIVM om fysieke contacten zoveel mogelijk te vermijden en sluiten we onze sportclubs en wellnessresorts (Vitae Wellnessresorts Goes en Roosendaal) tot en met 6 april 2020.

Wij vinden het heel vervelend dat je even niet in onze clubs kunt sporten maar zijn ervan overtuigd dat je begrip hebt voor deze noodzakelijke maatregel om de verspreiding van het virus te beperken. In verband met het sluiten van onze sportclubs geldt op dit moment voor al onze leden dat wij kijken naar wat passend is in deze situatie. Wij zullen je hier na 6 april verder over informeren.

Gebruik de energie die je normaliter in je training stopt voor jezelf en je omgeving zodat we met zijn allen zo snel mogelijk dit virus kunnen verslaan.

Momenteel zijn we met partijen in overleg om voor jullie een online training te realiseren. We houden jullie op de hoogte via onze website.

 

Met sportieve groet,

Maarten van Kempen