Update 14-09-2021


Beste leden,

Vanaf volgende week is het weer mogelijk om vaker te komen sporten! We mogen inmiddels alweer een tijdje binnen sporten en we hebben goed nieuws gekregen omtrent de maatregelen. Wat betekent dit voor jou?

Vanaf 25 september zal de 1,5 meter maatregel vervallen en is het niet meer verplicht om afstand te houden. Alle fitnessapparatuur mag weer gebruikt worden en er is geen limiet meer voor de groepslessen, je kunt dus ook weer gezellig met meerdere mensen trainen!

Uiteraard heb je voor het sporten geen coronatoegangsbewijs nodig, het is ook nog steeds mogelijk om te genieten van een drankje of een hapje in de sportsbar zonder toegangsbewijs. Zorg ervoor dat je je sportactiviteiten reserveert via de reserveringslink, je kunt vanaf nu 7 sportactiviteiten vooruit plannen, zodat er altijd een plek is om te reserveren! Heb je klachten? Dan verwachten we natuurlijk nog steeds dat je thuis blijft.

Wat zijn we ontzettend blij met dit nieuws! Je kunt weer gezellig samen trainen en elkaar motiveren om het beste uit jezelf te halen. Wie daag jij uit om samen met jou te gaan trainen?

Neem van 17 t/m 26 september gratis iemand mee naar de sportclub!
Inspireer Nederland meer te bewegen en neem iemand mee die van 17 t/m 26 september gratis mag komen sporten bij Sportcentrum van Unen. Wie wil jij een hart onder de riem steken en laten zien dat jij zijn of haar gezondheid belangrijk vindt? Geef iemand op bij de receptie en daag hem of jaar uit om te ontdekken wat sport met je doet!

Tot snel in de club!

Met sportieve groet,

Het sportcentrum van Unen team