Sportcentrum van Unen is lid van Milon Premium Clubs.

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel doen duurt 17,5 minuten. Twee maal de cirkel doen is ideaal en kost je slechts 35 minuten!

In het kort

  • Gewichtsverlies
  • Figuurtraining
  • Spierversteviging
Meld je snel aan!

Op de Milon Cirkel train je 35 minuten, eventueel met een warming-up van een kleine 10 minuten. Je kunt ook 1 rondje in de cirkel combineren met jouw normale sportactiviteiten zoals groepslessen, kracht- of cardiotraining. Zelfs ervaren sporters voelen snel extra resultaat.

Wij bieden je twee gratis proeflessen aan om de Milon Cirkel te ervaren.

Sportcentrum van Unen in Brielle beschikt over de allernieuwste lijn Milon apparatuur. De Milon Q heeft nog meer trainingsmogelijkheden!! Laat je verrassen en maak een afpraak voor twee gratis proeftrainingen.

Milonizer
De Milonizer is een unieke bodyscan die er voor zorgt dat iedereen ingesteld wordt om op de juiste manier te trainen. Het groote voordeel is het feit dat de exacte biometrische scan er voor zorgt dat iedereen optimaal ingesteld is voor het gebruik van de Milon toestellen. Dit geeft in samenwerking met de vernieuwde software Miloncare een trainingsbegeleiding als nooit te voren.

Preventie en functieherstel bij rugklachten
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren
Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieen, zwakke botten, weining conditie. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Een goede basisconditie en basiskracht zijn een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kun je geen stevig huis bouwen.

Maak kennis met de Milon Cirkel

Meld je aan