Sportcentrum van Unen is lid van Milon Premium Clubs.

De Milon Cirkel is een slimme training met 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Één ronde op de cirkel duurt 17,5 minuten, twee rondes is ideaal en kost je slechts 35 minuten.

In het kort

  • Gewichtsverlies
  • Figuurtraining
  • Spierversteviging
Meld je snel aan!

Op de Milon Cirkel train je 35 minuten, eventueel met een warming-up van een kleine 10 minuten. Je kunt ook 1 rondje in de cirkel combineren met jouw normale sportactiviteiten zoals groepslessen, kracht- of cardiotraining. Zelfs ervaren sporters voelen snel extra resultaat.

Wij bieden je twee gratis proeflessen aan om de Milon Cirkel te ervaren.

Sportcentrum van Unen in Brielle beschikt over de allernieuwste lijn Milon apparatuur. De Milon Q heeft nog meer trainingsmogelijkheden! Laat je verrassen en maak direct een afspraak voor twee gratis proeftrainingen.

Milonizer
De Milonizer is een unieke biometrische bodyscan die ervoor zorgt dat de toestellen optimaal ingesteld worden om op de juiste manier te trainen. Dit geeft in samenwerking met de vernieuwde Miloncare software een trainingsbegeleiding als nooit te voren.

Preventie en functieherstel bij rugklachten
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten. Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen. Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat.

Senioren
Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieën, zwakke botten, weining conditie. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. Een goede basisconditie en basiskracht zijn een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kun je geen stevig huis bouwen.

Maak kennis met de Milon Cirkel

Meld je aan