Nederlanders zijn sinds de coronacrisis minder fit en minder weerbaar geworden. Tijdens de NOC*NSF Nationale Sportweek van 17 tot en met 26 september onderstrepen wij het belang van sporten en bewegen daarom nog eens extra.

 

Wie neem jij mee?

  • van 17 t/m 26 september 2021
  • Sport doet iets met je
  • Inspireer Nederland meer te bewegen!

Sinds de coronacrisis wordt er in Nederland steeds minder gesport. Dat terwijl sport en bewegen je fysiek en mentaal weerbaarder maakt.  De Nationale Sportweek wordt door de gezamenlijke sport daarom aangegrepen om het nieuwe sportseizoen te openen, de sport in heel Nederland een impuls te geven en er samen voor te zorgen dat iedereen weer kan en gaat sporten!

Het thema van de Nationale Sportweek is dit jaar wederom 'sport doet iets met je'. Richard Kaper, manager sportparticipatie bij NOC*NSF: "Tijdens de Nationale Sportweek dagen we iedereen uit om te ontdekken wat sport met je doet. Omdat Nederland als gevolg van de coronacrisis sportief tot stilstand kwam, is het dit jaar extra belangrijk om te laten zien hoe leuk het is om te sporten en om te ervaren hoe toegankelijk sportclubs eigenlijk voor iedereen zijn. Tijdens de Nationale Sportweek willen we zoveel mogelijk mensen helpen de weg (terug) naar de sportclub te vinden."

 

Neem gratis iemand mee van 17 t/m 26 september 2021!

Inspireer Nederland meer te bewegen en neem iemand mee die van 17 t/m 26 september gratis mag komen sporten bij Sportcentrum van Unen. Wie wil jij een hart onder de riem steken en laten zien dat jij zijn of haar gezondheid belangrijk vindt? Geef iemand op bij de receptie en daag hem of haar uit om te ontdekken wat sport met je doet!