Even voorstellen:

Cheyenne

   

Hoihoi ik ben Cheyenne Engel, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Brielle. Zelf ben ik net afgestudeerd aan het Cios (opleiding sportleiders) en ik vind het fantastisch om nu echt aan de slag te gaan! Sinds maart 2022 ben ik werkzaam bij Sportcentrum van Unen, waar je mij vooral in de fitness en de Milon Cirkel zal tegenkomen. Naast de fitness lijkt het mij ook leuk om binnenkort groepslessen te gaan geven.

Tot snel!


Manon

   

Hoi, ik ben Manon Pieters 34 jaar en samen met mijn man hebben wij twee dochters. Voorheen was ik werkzaam in een bloemenwinkel en deed zelf graag aan fitness en mee met groepslessen waaronder Bodypump. Ik besloot van mijn hobby mijn werk te maken omdat ik graag mensen wil helpen fit te worden en te blijven waardoor ik begon aan de opleiding Fitness trainer A. Ook heb ik een cursus gevolgd om zelf Bodypump lessen te kunnen geven en dit doe ik dan ook met plezier. Ik hoop met mijn enthousiasme mensen me net zo veel plezier aan de les mee te laten doen en zichzelf een beetje uit te dagen. Hierdoor ben ik sinds februari bij sportcentrum van Unen aan de slag gegaan als instructeur  om mijn kennis in praktijk te brengen. Daarnaast ga ik ook starten met Fitness trainer B om mensen nog beter te kunnen begeleiden.

Zie ik jullie snel in 1 van mijn lessen?!


Jessica

 

Hoi, ik ben Jessica Faasse, 43 jaar, getrouwd met Joost Faasse en moeder van twee zonen Mees en Luuk. Werkzaam als trainer en leerbegeleider in de gehandicaptenzorg. Sinds maart 2022 geef ik Bodybalance les bij Sportcentrum van Unen. Na jaren zelf les te hebben gevolgd heb ik dan eindelijk de stap genomen om zelf de lessen te gaan geven. Ik doe dat met veel plezier, het motiveert mij om te zorgen dat mensen het beste uit zichzelf kunnen halen, zonder over de grenzen te gaan. Ik hoop jullie dan ook te zien bij mijn lessen op de woensdagochtend en de donderdagavond.

Tot snel!


Sander

   

Hey iedereen, ik zal me even voorstellen. Ik ben Sander van der Ven, 23 jaar en werk nu ongeveer 5 jaar in de fitness branche als zowel fitness trainer en model. Ik ben afgestudeerd op het albeda collega sport en bewegen en in 2018 ben ik naar Amerika gegaan om daar te voetballen en personal training te geven. Sinds februari ben ik begonnen bij Sportcentrum van Unen.

Ik zie jullie snel op het Sportcentrum!