Het sportcentrum van Unen bestaat al sinds 1985! In de loop van de jaren is het team  uitgebreid tot een vast en betrokken team. Passie voor het vak en het beste voor de sporter brengen is ons doel! Alle instructeurs zijn gediplomeerd en kunnen daardoor kwaliteit bieden. Het sportcentrum biedt een uitgebreid pakket en is toonaangevend voor Brielle, Oostvoorne, Zwartewaal, Vierpolders e.o.

Bedrijfsfitness

Milon Cirkel

Persoonlijk ontwikkelplan

Persoonlijke begeleiding

Luxe sportschool

Fantastische sfeer

November 1985 werd het sportcentrum aan de Rozemarijnstraat in Brielle geopend. Marjolein van Unen, nog in topsport als judoka en inmiddels haar CIOS afgerond, begon met het geven van judolessen, conditietraining, aerobic en steptraining.


Al gauw werd de locatie uitgebreid met een fitnessruimte aan de overkant van de straat. Na 9 jaar volgde de verhuizing naar de Clarissenstraat. Joyce en Marjolein van Unen konden daar alles onder één dak brengen. Daardoor ontstond het idee om het aanbod uit te breiden en kwam spinning op het programma evenals pilates en Body Pump. 14 jaar hebben we daar met plezier gewerkt, maar kwam het idee naar voren om het sportcentrum professioneler te maken. Sinds 2008 staat het pand aan de Amer met 2 fitnessruimtes, een Milon Cirkel en 2 groepsleszalen waar door instructeurs goede, maar vooral sfeervolle, lessen worden gegeven. Voor een ieder wat wils!! Al onze instructeurs zijn gediplomeerd en wij zijn erkend door FITVAK! Kwaliteit staat bovenaan. Na het sporten biedt het sportcentrum ook een sauna in beide kleedkamers. En let op onze uitgebreide openingstijden! Wij durven te stellen, dat het sportcentrum laagdrempelig is en we voor iedereen iets te bieden hebben. In maart 2019 is Sportcentrum van Unen overgenomen door Fitland.


Wij zijn aangeloten bij NL Actief de branche organisatie voor erkende sportscholen. Keuring op hygiene, gediplomeerde instructeurs, veiligheid etc. staan bij ons hoog in het vaandel.

Doe gewoon een keertje mee!

Plan een gratis proefles