• milon-cirkel-bij-sportcentrum-van-unen-in-brielle

  Milon Cirkel bij Sportcentrum van Unen in Brielle

Milon Cirkel: fit in 35 minuten per training

Sportcentrum van Unen is lid van Milon Premium Clubs

De Milon Cirkel is een slimme combinatie van 6 volautomatische krachttoestellen en 2 maal 4 minuten conditietraining. Eén maal de cirkel doen duurt 17,5 minuten. Twee maal de cirkel doen is ideaal en kost u slechts 35 minuten!

Op de Milon Cirkel traint u 35 minuten eventueel met een warm-up van een kleine 10 minuten. U kunt ook 1 rondje in de cirkel combineren met uw normale sportactiviteiten zoals groepslessen, kracht- of cardiotraining. Zelfs ervaren sporters voelen snel extra resultaat.

Wij bieden u twee gratis proeflessen om de Milon Cirkel te ervaren.

Sportcentrum van Unen Brielle beschikt over de allernieuwste lijn Milon apparatuur. De Milon Q heeft nog meer trainingsmogelijkheden!! Laat u verrassen en maak een afpraak voor twee gratis proeftrainingen. 

Milonizer
De Milonizer is een unieke bodyscan die er voor zorgt dat iedereen ingesteld wordt om op de juiste manier te trainen. Het groote voordeel is het feit dat de exacte biometrische scan er voor zorgt dat iedereen optimaal ingesteld is voor het gebruik van de Milon toestellen. Dit geeft in samenwerking met de vernieuwde software Miloncare een trainingsbegeleiding als nooit te voren. 

Preventie en functieherstel bij rugklachten.
Onze spieren ondersteunen onze gewrichten! Op de Milon Cirkel kun je ook bij chronische rugklachten 100% veilig je spieren intensief trainen! Je spieren worden in enkele weken tijd tot dubbel zo sterk! Dit geeft een enorme ontlasting en stabilisatie van je ruggengraat!

Senioren en niet sportievelingen.
Veel mensen hebben allerhande kwaaltjes. Zere schouders, slechte knieen, zwakke botten, weining conditie. De Milon Cirkel is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen. 
Een goede basisconditie en basiskracht is een voorwaarde voor een goede levenskwaliteit. Het is ook de ideale start om veilig en verantwoord jarenlang plezier te beleven aan het sporten. Zonder goede fundamenten kun je geen stevig huis bouwen. 

 

Maak kennis met een Gratis Proefles

Ervaar de Milon Cirkel zelf. Vraag jouw Gratis Proefles aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen binnen 3 werkdagen contact met u op voor een persoonlijke kennismaking.

Sportcentrum van Unen in Brielle is dé plek voor individueel fitnessgroepsfitness, en personal training. Bij Sportcentrum van Unen in Brielle bent u verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om u uw doelstellingen te laten halen. Doe de gratis  lidmaatschaptest om er achter te komen welke les/training uit het aanbod van Sportcentrum van Unen Brielle het beste bij uw doelen past!

 

Nieuws

 • Aangepast lesrooster 24 februari t/m 1 maart

  Tijdens de voorjaarsvakantie hebben wij een aangepast lesrooster

  Lees meer
 • Nieuw! Hiphop dans

  Doe jij ook mee met deze nieuwe les?

  Lees meer
Meer nieuws
 • Jeugd

  Jeugd

  Bekijk het aanbod voor kinder fitness bij Sportcentrum van Unen Brielle

  Lees meer
 • Groepslessen bij Sportcentrum van Unen

  Groepslessen

  Sportcentrum van Unen biedt een groot aanbod in groepslessen met gepassioneerde en enthousiaste instructeurs.

  Lees meer